Ontwerp je eigen sieraad!

Ontdek de kunst van het sieraden ontwerpen!
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze workshops sieraden ontwerpen. Deze unieke workshop is ontwikkeld door Esther Helena, goudsmid uit ‘Het Gooi’, die de ODD Treasures collectie exclusief voor OddityPieces ontworpen heeft.

Doe mee en ontwerp je eigen verbluffende hanger of oorbellen!

Breng je idee tot leven!
Ontdek onze workshop en ga creatief aan de slag met speciaal ontworpen sjablonen, schetspotloden en meer. Met bijvoorbeeld sieradenbenodigdheden, zetkasten, edelstenen en extra bling bling, kunnen je sieraden schitteren!

Esther Helena kan, tegen betaling, jouw ontwerp tot leven brengen! Je kunt de kosten van je eigen creatie eenvoudig berekenen met ons prijsoverzicht.
Geen ervaring nodig, alleen je creativiteit!

Relax and enjoy!
Onze workshops zijn niet alleen een kans om creatief bezig te zijn, maar ook om samen plezier te hebben en vrolijke herinneringen te creëren. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten! Of je nu je verjaardag viert, een vrijgezellenfeest organiseert of gewoon samen eens creatief bezig wilt zijn, onze workshops “Ontwerp je eigen sieraad” zorgen altijd voor een geweldige sfeer en een unieke activiteit voor iedereen. Dus nodig je vrienden uit en get the party started!

Interesse? Stuur een e-mail naar info@odditypieces of bel  +31(0)6 29831181 

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Maak een keuze