Welkom bij OddityPieces

Welkom bij OddityPieces

Het ontstaan van de naam OddityPieces|
Als je, net als wij, met een andere blik naar de wereld kijkt, ontdek je dat hij vol zit met kleine wonderen en bijzondere eigenaardigheden. In het Engels noemen we die ‘Oddity Pieces’. Zo ontstond de naam voor ons merk.

Wij creëren unieke OddityPieces!

Ons Doel
OddityPieces, opgericht in 2020, is een creatief merk met een unieke identiteit. Ons doel is om plezier en vrolijkheid te brengen in het leven van mensen. Dit doen we door gedurfde en unieke prints op kleding in levendige kleuren aan te bieden en door mensen te laten stralen met onze exclusieve, handgemaakte sieraden.

new clothing brand, sustainable clothing brand.

Thom, founder of OddityPieces

Over Esther Helena

Everyone wants to find a TREASURE once in a while. Explore and Find yours!  

Over de Treasure Maker – Ontdek de unieke sieraden van Esther Helena

Welkom bij OddityPieces! Maak kennis met Esther Helena, de ervaren goudsmid achter de exclusieve ODD Treasures-collectie. Vanuit haar atelier in het Gooi ontwerpt en maakt zij unieke sieraden speciaal voor OddityPieces.

Over de Bling-Bling – tijdloze sieraden van Esther Helena

Esther Helena staat bekend om haar unieke ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Haar sieraden zijn authentiek, stijlvol en duurzaam, en bieden een geweldig draagcomfort. Bij Esther Helena vind je sieraden om van te houden en mee te leven, elk met haar kenmerkende signatuur.

Bezoek ons atelier of nodig ons uit

Wil je het atelier van Esther Helena bezoeken om haar unieke sieraden te bekijken of te passen? Of liever een persoonlijke selectie bij jou thuis* bewonderen? Stuur ons een bericht per e-mail () of via Instagram (@odd.treasures), en we plannen graag een afspraak met je in.

*Een bezoek aan huis is gratis en alleen mogelijk in de regio ‘t Gooi. Woon je buiten deze regio? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Esther Helena , professioneel goudsmid